Ce așteptări au bărbații de la Victoria’s Secret

Nu sunt din cale-afară de ahtiată după cadouri, însă mereu le aștept pe cele de la Ted. Nu pentru cadoul propriu-zis, ci pentru stângăcia care-l însoțește. Vorba aia, florile se ofilesc, parfumurile se termină, hainele se decolorează, dar stângăcia rămâne. N-a trecut un an de pomană pe lângă el. De data asta, nu s-a mai lenevit să comande de pe internet, iar textul de pe felicitare numără 18 cuvinte, față de cele cinci de anul trecut. M-am pomenit cadorisită cu o ditamai punga de la Victoria’s Secret: o geantă și un întreg arsenal de chiclazuri, pomezi, seruri, măști, creme și cremulițe.

– Vezi? Ți-am luat tot setul de cosmeticale de-astea, ca să fim siguri.
– Siguri că ce?
– Că-și fac efectul! Poate nu funcționează decât dacă te dai cu toate deodată. Nu poți să știi niciodată! Aș fi vrut să-ți cumpăr lenjerie intimă, dar m-am încurcat. Dacă-ți luam chiloți și-ți erau mici, mă bănuiai că vreau să-ți sugerez să mai slăbești. Dacă-ți luam prea mari, mă boscorodeai că mi-aș dori să ai fundul mai mare. Pur și simplu, n-aveam cum s-o nimeresc! La sutiene, nici nu mai spun. Îți dai seama că nu-ți știu măsura clasică…
– Clasică? Cum adică?
– Adică aia trecută pe etichetă.
– Da’ ce măsură știi tu?
– Pe aia a căușului.
– A căușului?
– Căușul palmei. (Gesturi explicative) În fine, am pipăit eu mai multe sutiene, dar tot nu eram sigur. Ba chiar am rugat-o pe o vânzătoare să m-ajute.
– Cum să te ajute fără să știe măsura?
– Păi, i-am zis că ești cam ca ea, așa.
– Ce-ai făcut? Te-ai uitat la țâțele vânzătoarei???
– Da, fetiță, dar cu un scop! Apropo, tu știai că vânzătoarele de la Victoria’s Secret NU SUNT FOTOMODELE?
– Poftim?
– Da, și eu am fost șocat!
– Eu sunt șocată că tu trăiai cu impresia că vânzătoarele lor sunt modele, nu de altceva. Hai, că asta-i chiar bună! Nici n-ar avea modelele altă treabă, decât să fie vânzătoare la magazin.
– Eu nu zic să aibă vânzătoare supermodele, doar nu sunt absurd. Dar măcar top modele. Sau măcar fotomodele. Sau măcar modele.
– Și să defileze-n chiloți prin magazin. Ți-ar plăcea, nu?
– N-ar fi rău deloc! Păi, cum să fii tu Victoria’s Secret și să angajezi niște vânzătoare ca toate vânzătoarele? Ce, ești Magazinul Obor? Nu se poate așa ceva! E bătaie de joc!

Foto: jiwon/Flickr.com

3 Responses to Ce așteptări au bărbații de la Victoria’s Secret

  1. Varvara spune:

    :))))) Are dreptate prietenul tau, oricum brandul lor e bazat pe outer beauty.

    • Andra spune:

      Am auzit că într-un magazin de la Londra vânzătoarele chiar sunt modele. O să folosesc informația să-l conving să facem un city break la Londra. :))

  2. […] nou care au început să includă abonarea la newsletter de la început în articole, de exemplu Andra, iar în ce privește marketerii cei care sunt nativi digital, adică au crescut odată cu […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *