Proiecte

Dreamhack Bucharest: Am coordonat relațiile publice pentru două ediții ale celui mai mare eveniment de sport electronic din România.
Hotnews.ro: Am publicat 591 de articole semnate. Articolele despre violențele din Orientul Mijlociu, alegerile din Statele Unite ale Americii și Rusia, capturarea lui Ratko Mladic, dosarelele deținuților de la Guantanamo Bay, controlul asupra Arcticii și atacul de la Oslo al lui Anders Behring Breivik au fost, pe rând, printre cele mai vizualizate articole de pe Hotnews.ro. Am colaborat cu articole și la Euractiv.ro, site partener al Hotnews.
Proiecte freelance: Am colaborat cu camyx.com, blackfridaymania.ro, Viky Red, Deepside Deejays și Bere Gratis.
Salt London: Salt Communications – cu ramurile Salt London și Salt Singapore, e o agenție care oferă consultanță în comunicare și relații publice. Campaniile realizate de Salt au câștigat, de-a lungul timpului, numeroase premii Holmes Report. Am lucrat pentru campania Tesco, „Producers as heroes”, am realizat branded content pentru Sunsilk și materiale de internal communications pentru Unilever.
Studio 47 MS: Relații publice, pentru studioul lui Marius Moga. Am lucrat cu artiștii care colaborau la vremea aceea cu Studio 47 MS: Morandi, Smiley, Simplu, Dalma Kovacs, Lora Petrescu, Elena Moroșanu, Cătălina Ciobanu, Wassabi și alții.
MyBand Magazine: Redactor-șef adjunct al revistei de muzică MyBand.
Utv: Redactor online